0,- €/m2 0,- Sk/m2
cena v RK


sledovať ponuku Stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec



Štát: Slovensko
Okres: Lučenec
Mesto: Lučenec
Ulica: Hladký majer

Vlastníctvo: osobné
Druh: Pozemky - bývanie
Typ: predaj - exkluzívne


Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Orientáciajužná
Terénrovina

Stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec

Neprehliadnite, výhodná ponuka pre tých ktorí uvažujú o výstavbe rodinného domu !!! Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec, v osade Hladký majer. Tieto pozemky sú vo výmere pozemok č. 1 = 597 m2, č. 2 = 596 m2 a č. 4 = 873 m2. Inžinierske siete ako voda a elektrina sú na hranici pozemku. Pozemky sú rovinaté, slnečné. K pozemkom prináleží aj podiel z prístupovej komunikácie, táto je široká 6 m. Momentálne je urobená ako štrkovitá a po dokončení výstavby všetkých domov bude prevedené položenie zámockej dlažby. Pozemky sú slnečné, rovinatý a veľmi dobre prístupné zo spoločnej príjazdovej komunikácie a po asfaltovej ceste, o ktorej údržbu sa stará Mesto Lučenec.
Hladký majer sa nachádza len 500 m od okraja Lučenca a 2,5 km od centra Lučenca. Výhodou je tiché bývanie a zároveň je dobrá dostupnosť do mesta autom alebo autobusovou dopravou. Lokalita Hladký Majer pozostáva len z jednej tichej ulice, na ktorej sa nachádza asi 10 rodinných domov, čo ocenia hlavne záujemci o kľudné a tiché bývanie. Cestu k pozemku lemujú stromy, čo umocňuje príjemnú atmosféru prostredia.
Ohľadom bližších informácií a obhliadky ma kontaktujte na tel. čísle 0905 515 642. Možnosť kúpy pozemkov aj formou hypotekárneho úveru. Naši hypotekárni špecialisti vám ochotne poradia ohľadom možnosti čerpania úveru.





Ing. arch. Iveta Sekulová

hovorím po slovenskyIch spreche deutschmluvim česky

Telefón: +421 905515642
E-mail: sekulova@notre-reality.sk

všetky realitné ponuky makléra





Realitná kancelária je overeným partnerom www.ZoznamRealit.Sk